Kom godt fra start

En vigtig forudsætning for at opnå succes med et vægttab, er ordentlig forberedelse. Med en indledende samtale, tager jeg udgangspunkt i din nuværende situation. Det giver mig et overblik over, hvad du ønsker hjælp til og hvad dit mål er. Herefter finder du ud af, om du har lyst til at indlede et kostvejlledningsforløb hos mig. Er du motiveret til at gå i gang, vil du få udleveret/tilsendt et kost- og livsstilsskema, som udfyldes og returneres til mig senest 5 dage inden vores næste møde. Sammen gennemgår vi materialet, og du vil blive vejledt i at sammensætte en ordentlig og nærende kost ved hjælp af nogle simple principper, så du bliver mæt. Og det er faktisk ikke så svært! Du skal hverken tælle kalorier eller veje din mad. Du lærer at skabe et stabilt blosdukker, så du ikke har cravings efter søde sager. Du vil blive målt med målebånd samt vejet i begyndelsen af forløbet. Undervejs i processen, mødes vi en gang om ugen til måling samt en opfølgning på, hvordan det går. I slutningen af forløbet vil du igen blive vejet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *